Agenda

De vakanties van Kerroum Kickboxing 2011/2012

Datum Omschrijving Vakantie
     
19 okt geen training Herfstvakantie
20 okt geen training Herfstvakantie
26 dec t/m 5 jan geen training Kerstvakantie
22 feb geen training Voorjaarvakantie
23 feb geen training Voorjaarvakantie
25 apr geen training Meivakantie
26 apr geen training Meivakantie
17 mei geen training Hemelaart
6 juli. t/m 17 aug geen training Zomervakantie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agenda Omschijving Locatie
     
18 september 2011 IFP Ledenvergadering Capelle a/d IJssel
     
     
     
     
     
     
     
     

 


Oud Nieuws

Kerroum Toernooi Oktober 2010
geplaatst op 2010-12-19

‘Vechtsportgala voortaan in oktober’ schoonhoven • Uit alle delen van Nederland waren de ruim honderd deelnemers aan het vechtsportgala op de spekgladde zondag naar Schoonhoven ‘gegleden’ om de organisatie niet in de steek te laten.

Vechtsporters uit Groningen, Amsterdam en Almere waren ruimschoots vertegenwoordigd in sporthal De Meent. Zelfs twee teams uit het Belgische Luik gingen het gevecht aan met Koning Winter om Kerroum ter wille te zijn. De organisator was hen dankbaar voor alle opofferingen in de sneeuw. “Ze komen hier al jaren. Die laten mij beslist niet in m’n sop gaar koken. Ze weten dat er veel tijd in gaat zitten en dat er vooraf kosten worden gemaakt. Je moet de sporthal bespreken, bekers laten vervaardigen, scheidsrechters en juryleden aanschrijven, noem maar op”, zegt Mohammed Kerroum, eigenaar van de gelijknamige sportschool. “Dan moet je er toch niet aan denken dat je dit evenement op het laatste moment moet afblazen.”

Kerroum weet nu wel zeker dat het gala naar een ander jaargetijde verhuist. “Vorig jaar had ik ook last van een dik pak sneeuw. Je kan het blijkbaar niet gokken om zo’n festijn in december of januari te houden. Ik ga de deelnemende verenigingen voorstellen om het gala voortaan in oktober te houden. Kunnen we hooguit storm en regen verwachten.”

Helft

Het scheelde zeker de helft van het aantal deelnemers, maar Kerroum was al blij dat hij met slechts een uur vertraging aan de gang kon gaan. Het publiek in sporthal De Meent werd getrakteerd op een keur van stijlen. Kung-fu, kempo, taekwondo, kickboksen en karate wisselden elkaar in hoog tempo af.

Ook de leeftijdscategorieën werden door de organisatie door elkaar gehusseld waardoor tegelijkertijd pupillen en junioren aantraden voor hun gevecht. “Dat is voor de toeschouwers leuker. Bij de jongeren gaat het om enthousiaste beginners die er soms wat onstuimig invliegen, terwijl de oudere jeugd meer op techniek vecht en taktische vaardigheden benut”, aldus Kerroum.

Het verschil zit’m ook in de kracht van de klap of de trap. De jonkies gaan even suizenbollend verder, maar de tieners zijn niet altijd in staat om het gevecht okselfris te beëindigen. Een Turkse deelnemer breekt zelfs z’n neus als hij een trap in het gezicht krijgt. Hij moet het besneeuwde parcours vervolgen naar de huisartsenpost in Gouda. “Een incident”, meent Kerroum. “Dat kan altijd, maar we waken voor de gezondheid van onze sporters. Scheidsrechters grijpen dan in. Maar het is wel een semi-contact evenement. De risico’s zijn bij iedereen bekend.” Zijn eigen leerlingen draaien mee in de organisatie. “Ik ben zelf voortdurend bezig met uitslagen, juryleden en scheidsrechters. Ik kan mijn jongens en meiden niet steunen. Dan vind ik het ook niet juist om ze te laten deelnemen. Er zijn voldoende toernooien waar ze zich kunnen laten gelden.”

Tom van Vliet uit Oudewater is het enige lid van zijn sportschool, die het zonder steun van zijn meester probeert en zowaar met een tweede plaats uit de arena stapt. Uit de regio Krimpenerwaard is sportschool Nimjae uit Krimpen aan den IJssel de enige vertegenwoordiger. Neemt niet weg dat met name de combinatie van kempo, taekwondo en kickboksen sportschool Kerroum inmiddels zo’n zestig leden heeft opgeleverd. “Het zijn Marokkaanse jongens en meisjes”, geeft Kerroum eerlijk toe. “Maar Hollandse kinderen zijn uiteraard zeer welkom op de training in de gymzaal aan de Beregracht. Ik zou tegen hen willen zeggen: kom op woensdag eens kijken.”

Bron: www.hetkontakt.nl
Met dank aan Pieter van der Laan
Klik hier voor de Kontakt advertentie

--------------------------------------------------------------

Open NK vechtsporten 2010

Schoonhoven
Liefhebbers van vechtsporten komen aankomende zondag vanaf 11.00 uur aan hun trekken in sporthal De Meent. In de stijlen taekwondo, karate, kempo, Korean kickboxing en kung fu worden wedstrijden in het kader van de open Nederlandse kampioenschappen gehouden, onder auspiciën van de IFP-Nederland. De organisatie is o.a. in handen van sportschool Kerroum.

Klik hier voor de Kontakt advertentie.

--------------------------------------------------------------

All style wedstrijd 20 maart 2005

Gepost door: Achmed Sellami ()

Datum: 17 februari 2005 18:35

UITNODIGING

INTERNATIONAL FIGHTING PROMOTIONS

Geachte sportschoolhouder,

Hierbij nodigen wij U en uw leerlingen uit om deel te nemen aan het lopikerwaard open op zondag 20 maart 2005. Aan dit semi-contact toernooi doen deelnemers mee van verschillende sportscholen, organisaties en stijlen.

Dit Toernooi wordt georganiseerd door sportschool ?Kerroum?.


Wedstrijd informatie:

Datum : zondag 20 maart 2005

Auspiciën :IFP (International Fighting Promotion)

Plaats : Sporthal De Noort sijde touwslag 1 Oudewater

Meting/Weging : 9:30 uur ? 10:30 uur en Legitimatie is verplicht

Aanvang : 11:00 uur

Wedstrijdduur : tot 13 jaar 1 x 1½ min. en vanaf 14 jaar 1 x 2 min.

Er wordt gevochten met 1 herkansingsronde

Poules jeugd:
Jongens; -125 cm, -135 cm, -145 cm, -155 cm, -165 cm, +165 cm en 14/15 jaar.

Meisjes; -125 cm, -135 cm, -145 cm, -155 cm, -165 cm, +165 cm en 14/15 jaar.

Poules senioren: Heren: -60 kg, -65 kg, -70kg, -75 kg, -80 kg, +80 kg

Dames: -60 kg, +60 kg

Prijzen : 1ste t/m 2e prijs en 3e t/m 4e medaille.

Inschrijfgeld : Jeugd t/m 15 jaar ?10,-
& Senioren vanaf 16 jaar ?12,50
IFP leden krijgen korting bij de kassa

Publiek Entree : ? 5,-

Wedstrijdsysteem:

All Style Semi Contact (punt stop systeem). Bij semi-contact moeten alle technieken gecontroleerd en beheerst worden uitgevoerd, bij te hard contact krijg je minpunt.

Punten systeem: 1 punt: stoten naar het lichaam en naar het hoofd, trappen naar het lichaam.

2 punten: trappen naar het hoofd en gesprongen trappen naar het lichaam.

3 punten: gesprongen trappen naar het hoofd.

Bescherming: Verplicht: Safety-hands (gesloten model met open binnenkant)

Safety-kicks (voetbeschermers, de tenen moeten afgedekt zijn), bitje en tok (verplicht onder de broek te dragen).

Toegestaan: Scheenbescherming van zacht materiaal onder de safety-kicks.

Coaching:
Alleen in trainingspak met sportschoenen en minstens 18-jaar en ouder. Ook is elke coach en verzorger verplicht een coach badge te huren bij de kassa. Badge borg is ? 5,- en dit bedrag krijgt men aan het eind van de dag bij het inleveren van de badge weer terug.

Inschrijvingen:

Deze dient u voor 14 maart 2005 aan mij te retourneren. U kunt dit per post of per mail doen:

E-mail: m.kerroum@wanadoo.nl / M. Kerroum, Beneluxlaan 17, 2871 HC Schoonhoven.

Het is alleen mogelijk deel te nemen aan dit toernooi door voorinschrijving. Deelname aan dit toernooi geschiedt geheel voor eigen risico. Wij wensen u en uw leerlingen een goede reis en succes toe op ons toernooi.


Namens de organisatie,
M. Kerroum 0614591759
F. v.d Hoven 065130317

--------------------------------------------------------------

KERROUM JEUGD TOERNOOI 2004
Zondag 28 november 2004 is het dan zover.
All Style Semi Contact Jeugdtournooi, georganiseerd door sportschool "Kerroum"
en sportschool "The Future Kick".

Locatie: Sporthal De Eiber te Oudewater.

Toegankelijk voor deelnemers van verschillende sportscholen, organisaties en stijlen.

Klik hier voor meer informatie.