Kickbox school Kerroum waar u alles over Kickboxen en Thaiboxen leert.

Kickbox schoolBent u op zoek naar een kickbox school bij u in de buurt? Dan bent u bij Kerroum Kickboxing aan het juiste adres. De kickbox school van Kerroum geeft kickboxles aan zowel mannen als vrouwen. Vrouwen krijgen vooral veel les in zelfverderiging maar uiteraard kan er aan worden gegeven wat u wilt. De kickbox school van Kerroum is een vecht sportschool waar u veel kunt leren. Er wordt in onze kickbox school ook Muay Thai, Teakwondo en Shoalin Kempo les gegeven.

Kickbox school Kerroum Kickboxing geeft les in twee plaatsen. De plaatsen waar de kickbox school van Kerroum Kickboxing gevestig zijn Schoonhoven en Oudewater in Utrecht. De kickbox school in schoonhoven is geopend op woensdag, vrijdag en zondag. De kickbox school in Oudewater is geopend op maandag en op donderdag. Mocht u dus een druk prive leven hebben dan heeft u genoeg keus om toch te komen trainen.

Op de kickbox school van Kerroum Kickboxing geven wij les aan jong en oud. Wilt u trainen voor echte wedstrijden dan kan dat ook. Op onze kickbox school stomen wij onze leerlingen klaar voor zowel kickbox wedstrijden als voor Taekwondo wedstrijden. Bent u dus nog op zoek naar een goede kickbox school? Neem dan contact op met M. Kerroum voor een proeftraining of neem eerst een kijkje op onze website www.kerroum.nl

Kickbox school voor wedstrijden in Rotterdam of Utrecht.